Informatie

Vergoedingen

Begeleiding, behandeling, coaching en supervisie kunnen vergoed worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (via de jeugdwet of de wlz). Als particulier kunt u ook gebruik maken van de diensten van Praktijk Moventia. Voor vragen hierover kunt u contact met mij opnemen.

Verhindering

Indien u verhinderd bent en uw afspraak niet door kan gaan, wordt de voor u gereserveerde tijd niet in rekening gebracht mits u tenminste 48 uur van tevoren afzegt. Het is uiteraard mogelijk om de gemaakte afspraak tijdig te verzetten.

Beroepscodes

De BACB (www.bacb.com) is de organisatie die o.a. de richtlijnen en beroepscode van alle gecertificeerde professionals binnen ABA vaststelt. Gecertificeerde professionals werkzaam met de principes van ABA dienen te handelen naar deze beroepscode.

Het SKJ (www.skjeugd.nl) is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. SKJ ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing.

Het NIP (www.psynip.nl) is de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. Leden van het NIP dienen zich bij het uitoefenen van hun beroep te houden aan gedragsregels die door de vereniging zijn vastgelegd in de Beroepscode.

BACB – Behavior Analyst Certification Board Registratienummer: 1-19-35829
SKJ – Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Registratienummer SKJ: 130000483
NIP – Nederlands Instituut van Psychologen Registratienummer NIP: 00220941

Privacyverklaring

Download via onderstaande link de Privacyverklaring.